Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης Daniel Sutton αποφάσισε τον περασμένο χρόνο να πειραματιστεί και να δημιουργήσει fish & chips για vegans σε ένα εστιατόριό του στο ανατολικό Λονδίνο. Παραδέχεται, πως δεν περίμενε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον.
παπαδοπουλου συμβολαιογραφος κομοτηνη
«Είχαμε σκεφτεί να φτιάξουμε κάτι για vegans και να δούμε πώς θα πάει. Πήγε πολύ καλά, οπότε αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο μενού» αναφέρει στο πρακτορείο Reuters.
https://utkgompv.blogspot.com/2019/01/blog-post_32.html
Μετά το όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον των πελατών ο Sutton αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο μαγαζί γρήγορου φαγητού αποκλειστικά για vegans στο Λονδίνο. Ο ίδιος υποστηρίζει πως είναι μία ευκαιρία για έξτρα κέρδος εφόσον τα χορτοφαγικά και εναλλακτικά εστιατόρια έχουν μεγάλη ζήτηση.
«Είναι δύσκολα εκεί έξω, οπότε εάν ο κόσμος θέλει vegan fish and chips, θα τους το δώσω».
Το «ψάρι» είναι φτιαγμένο από… άνθη μπανάνας και μαριναρισμένο με φύκια και κρίταμο (θαλάσσιο φυτό) ώστε να έχει μία γεύση ψαριού. Μετά τηγανίζεται κανονικά.
αστερας χαραυγης
βαθμολογια τουρκια μπασκετ
https://qfxmrmqa.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html
Comments
Post a Comment